• Betala säkert med kort & Swish
  • Frågor? Maila oss gärna
  • Följ oss på Facebook & Instagram

Julklappstips! Njord Pet gör tuggrullar av svensk nöthud, ett äkta hantverk. Stötta våra svenska bönder och ett litet företag med eldsjälar som jobbar för att erbjuda våra hundar hälsosamt tugg av svenska råvaror. De här tuggen är inga vanliga hudrullar utan här finns pälsen kvar på insidan - helt naturligt och extra spännande för din hund. 

Hundäventyr

Frisk, krispig höstluft i skogen, sand under tassarna, kylan som biter i kinden när släden ljudlöst far över fjället. Alla älskar vi väl hundäventyr, stora som små. Vad överträffar egentligen en hundpromenad i härligt väder? Den där perfekta sommarmorgonen innan värmen slår till. Oavsett var ditt hundäventyr tar dig så har vi utrustning som hjälper dig dit. 

Välkommen att besöka oss i vår butik eller kika runt här i webshoppen

//Madelene 

Tuggbehov 

Alla hundar har ett medfött behov att att få tugga, en del hundar mer än andra. Hos oss hittar du en bred variation av torkat tugg, inga produkter är rökta. För de hundar som inte klarar att tugga ben finns det bl.a. strupar och öron som består av brosk. En del tugg kan se lite obehagliga ut, som lammöra eller oxmule men vi tycker att det är bra att ta tillvara på alla delar av djuret. 

Hos oss kommer du aldrig hitta tuggknutor med färgämnen, konserveringsmedel, restprodukter eller dylikt. Vi väljer allt med stor omsorg och vill inspirera Dig att göra detsamma. 

I vår fysiska butik hittar du även ett stort sortiment av fryst tugg.

Vi har flera olika torrfoder i butiken, noga utvalda för att du ska hitta det bästa för din hund. Följande märken finns i butiken