• Betala säkert med kort & Swish
  • Frågor? Maila oss gärna
  • Följ oss på Facebook & Instagram

Hundäventyr

Frisk, krispig höstluft i skogen, sand under tassarna, kylan som biter i kinden när släden ljudlöst far över fjället. Alla älskar vi väl hundäventyr, stora som små. Vad överträffar egentligen en hundpromenad i härligt väder? Den där perfekta sommarmorgonen innan värmen slår till. Oavsett var ditt hundäventyr tar dig så har vi utrustning som hjälper dig dit. 

Välkommen att besöka oss i vår butik eller kika runt här i webshoppen

//Madelene 

Tuggbehov 

Alla hundar har ett medfött behov att att få tugga, en del hundar mer än andra. Hos oss hittar du en bred variation av torkat tugg, inga produkter är rökta. De allra flesta tuggen har svenskt ursprung, en del, tex Rauh är från Finland. För de hundar som inte klarar att tugga ben finns det bl.a. strupar och öron som består av brosk. En del tugg kan se lite obehagliga ut, som lammöra eller oxmule men vi tycker att det är bra att ta tillvara på alla delar av djuret. 

Hos oss kommer du aldrig hitta tuggknutor med färgämnen, konserveringsmedel, restprodukter eller dylikt. Vi väljer allt med stor omsorg och vill inspirera Dig att göra detsamma. 


NYTT I BUTIK